кадър Фейсбук/Мая МаноловаРедактор: Правителството трябва веднага да вземе решение за компенсирането

...
кадър Фейсбук/Мая МаноловаРедактор: Правителството трябва веднага да вземе решение за компенсирането
Коментари Харесай

Манолова поиска правителството да компенсира бизнеса за по-скъпия ток от октовмри до март

кадър Фейсбук/Мая Манолова

Редактор: 

Правителството би трябвало незабавно да вземе решение за компенсирането на стопансктите консуматори поради повишаването на тока.  Реалната цена на тока ще е към този момент 240 лв. за компаниите ще коства на бюджета 150-180 млн. лв. и би трябвало да се изплащат в интервала 1 октомври – 31 март. Това сподели пред кореспонденти Мая Манолова от „ Изправи се. БГ ”. Тя прикани страната да компенсира и вероятно повишаване на тока за жителите, което се чака да е към 20%. Това ке коства на страната към 30 млн. лв., в случай че държавното управление вземе такова решение.

Манолова предизвести, че в случай че страната не одобри ограничения за обезщетения за бизнеса, каквито към този момент се изплащат в доста европейски страни, ще има банкрути и повишение на безработицата, а последващото повишаване на стоките ще обиден най-уязвимите пластове на популацията.

Мая Манолова съобщи също, че обединението „ Изправи се.БГ! Ние идваме! ” евентуално ще се яви на идващите парламентарни избори в същия формат, като до момента. Това решение обаче ще бъде публично обявено на следващия ден.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР